Evminov pad - Gerinctorna

Az Evminov pad egy egyedülállóan komplex módszer, amely Ukrajnából szabadalmaztatott, egy speciálisan végzett padon lévő gerinc torna. Európa különböző országában több mint 10 éve alkalmazzák rendkívül sikeresen a gerinc regenerálódáshoz szükséges NÉGYES hatása miatt (1. fájdalomcsillapítás, 2. gerinc erősítés, 3. porckorong regenerálás, 4. kapcsolat a belső szervekkel). Rendszeres használatával már egy-két hónap alatt bizonyítottan jelentős javulás érhető el. Heti két alkalommal érdemes a tornát végezni szakember segítségével, majd később otthoni használattal a pad megvételével lehet végezni a tornát. Bizonyítottan nagyon jó eredményeket értek el a porckorongsérvvel lévők számára, akiknek előrehaladott állapotban van a sérve és fájdalommal kell együtt élniük, akinek nincs már fájdalma és ezen a szinten szeretné tartani a betegsége állapotát.

Padon végzett mozgás menete

Fokozatosan kontrollált nyújtásokat végzünk a saját testsúlyunkkal, miközben speciálisan összeállított tornagyakorlatokat végzünk szakemberrel.

Hogyan hat az Evminov Gerinctorna?

A nyújtás hatására tehermentesitik a gerincet, ellazítják a törzs izmait, növelik a csigolyák közti távolságot, ezért felszabadítják az idegeket a nyomás alól és megszüntetik a hátfájdalmat, és csökkentik a porckorongokra ható nyomást. Nyújtó és mobilizációs gyakorlatok kombinációjával érjük el a fájdalom csökkenését.

Kis mozgásokkal végzet statikus és dinamikus gyakorlatok javítják a sejtek tápanyagellátását, élénkítik az anyagcserét ezáltal elősegítik a gerinc illetve a porckorong regenerációját. A porckorongok így több folyadékot vesznek fel, a gerinc stabilizáló mély hátizmok erősödésével pedig folyamatosan javul a gerinc stabilitása, mely erős védelmet biztosít a porckorongok és a gerinc kisízületei számára. A padon végzett torna tehát a probléma valódi okát szünteti meg nem csak tünet kezel!

Mikor ajánlom az Evminov gerinctornát?

  • irodai és ülőmunkát végzőknek
  • porckorongsérv (gerincsérv) esetén
  • derékfájás esetén gyerekeknek
  • sportolóknak
  • egészségmegőrző célból
  • további gerinc elváltozásokra
  • segít kezelni illetve megelőzni a gyermekkori gerincferdülést
  • nyaki csigolya elváltozásokra
  • nyaklazításra

Szeretettel várom a kedves vendégeket!

Az ön által kért kezelés mindig megbeszélés, állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja nem engedi meg a kért kezelést, azt nem áll módomban elvégezni, de helyette felajánlok más kezelést.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

AJÁNDÉKKÁRTYÁK

Lepje meg szeretteit ajándékkártyával. Rendelje meg még ma!

Therapy Massage masszázs ajándékkártya
Therapy Massage ajándékkártya nőknek
Therapy Massage virágos ajándékkártya
Therapy Massage boros ajándékkártya
Therapy Massage karácsonyi ajándékkártya
Harmonia-Babamasszazs-kartya