Masszázs terápiás kezeléssel

A massázs terápiás kezeléssel a svéd masszázsból ismert fogásokat alkalmazza, az egész szervezet működésére szabályozó kiegyenlítő, harmonizáló hatással van, mind az izmokra, csontokra, idegrendszerre, szervekre, vérkeringésükre. A sejtek anyagcseréje felgyorsul, ezáltal a méreganyagok könnyebben kiválasztódnak. A gyógymasszőr orvos utasításra végzi, diagnózis alapján. Gyógyító jellegű masszázs, aminél a problémás testrészeket kezeljük, és aminek a hatására a fájdalmunk enyhülhet. A masszázs terápiás kezeléssel ellazítja az izmokat, serkenti az anyagcserét, a vérkeringést, és az idegrendszerre hatunk vele. A masszázs terápiás kezeléssel hatására oldódnak a stressz okozta izomfeszültségek, ezért alkalmas a fejfájás, szédülés, alvászavarok, kezelésére is. Izomgörcsök esetén a háti szakasz lazítására, nyaki rész kezelésére, egyéb helyen, a masszás hatására a megfeszült izmok ellazulnak, ezért az izomzat a normális izom feszességére helyreállhat.

A masszázst valamilyen terápiás kezeléssel kombinálom, hogy gyorsabban elérjem az Ön fájdalommentességét (FDM, Flossing vagy Acut tape). Ennek a kezelésnek a hatékonysága gyorsabb mint egy gyógymasszázsé, de némelyik terápiás kezelés, amit alkalmazok a masszázs mellé, fájdalommal jár! Addig érdemes ezt a kezelés fajtát végezni, amíg nagy fájdalmat érez és beszűkült mozgást, és ha úgy gondolja, áttérhetünk csak a masszázsra. 

A másszázs terápiás kezelésnél kevesebb masszázst végzek! A kezelés részéhez – ha szükséges – ajánlom az Acut tape felhelyezését.

Mikor ajánlom a Masszázs terápiás kezelést?

  • kevesebb masszázs nem jelent gondot
  • bírja a fájdalmas kezelést (részben)
  • bárhol, bármilyen nagy fájdalmat érez izomban, ízületben, és fájdalommentesen szeretne élni
  • hatékonyabb kezelés miatt, és a masszázst sem szeretné kihagyni
  • orvos utasítására jön a kezelésre
  • egyéb tünetekre

Várom a kedves vendégeket erre a kezelésre a mielőbbi fájdalom mentességért!

Az ön által kért kezelés mindig megbeszélés, állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja nem engedi meg a kért kezelést, azt nem áll módomban elvégezni, de helyette felajánlok más kezelést.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

AJÁNDÉKKÁRTYÁK

Lepje meg szeretteit ajándékkártyával. Rendelje meg még ma!

Therapy Massage masszázs ajándékkártya
Therapy Massage ajándékkártya nőknek
Therapy Massage virágos ajándékkártya
Therapy Massage boros ajándékkártya
Therapy Massage karácsonyi ajándékkártya
Harmonia-Babamasszazs-kartya