egészséges fogyókúra gödöllőn

Egészséges fogyókúra

Számos fogyókúrás tippet lehet manapság találni, és sokszor nehéz eligazodni az információk között. Olvassa el rövid cikkünket, hogy mit is jelent valójában „Az egészséges fogyókúra”.

Mikor fogyókúrába kezdünk, fontos figyelmet fordítani arra, hogy a választott módszer ne vezessen hiánybetegségek kialakulásához, ezért az egyes élelmiszereket, vagy élelmiszercsoportokat kizáró diéták nem ajánlottak.

Ezen kívül, bármilyen csábítóan hangzik, a rövid időn belül történő nagymértékű súlyvesztés is inkább kerülendő. Egy egészséges fogyókúrás étrend valójában nem sokban tér el az egészséges táplálkozás irányelveitől.

A helyes étrend mellett nem csak a testsúlyfeleslegtől szabadulunk meg, hanem a fogyókúrával járó kellemetlenségeket is igyekszünk mérsékelni. A cél olyan étrend kialakítása, melyre már nem diétaként tekintünk, hanem az életmódunk részeként, így hosszútávon is meg tudjuk tartani az elért eredményt.

Nem kell egyedül „összeollózni” a mintaétrendet az internetről. Azért vagyunk mi, hogy hiteles szakember által összerakott valódi diétás élményben legyen része.

Hogy mit jelent a diétás élmény?  Amikor minden egyes falát táplálja a testet és lelket. Ízben, tápanyagban és életben gazdag teljesértékű étkezést!

Ha szeretne mintaétrendet az egészséges fogyókúrához, akkor igényelje még ma a Gödöllői egészség szalonunkban profi dietetikusunk segítségét. A konzultáció online formában történik, így nagyon rugalmasan és gyorsan tudunk segíteni.